O meni

Sem Melita in obožujem okuse. Bolj ko so različni, pristni, sveži in bogati, več čarobnosti prinesejo na naše brbončice in užitek je popoln.

Predvsem sem ugotovila, da je bistvo preprostost. Saj veste – manj je več! Ne potrebujemo cel kup sestavin, da bi ustvarili popoln krožnik. Dosti bolj pomembno je, da posežemo po kakovostnih, sezonskih živilih – tistih z našega vrta, od bližnjega kmeta ali branjevke na tržnici. Ne dovolimo si, da nas prevzame izgled. Četudi so paradižniki malo čudnih oblik in vsak korenček drugačne velikosti, vsaj vemo, da so zrasli v zdravem okolju brez pesticidov.

Skozi ustvarjanje me vodi le misel, da je moja hrana čimbolj zdrava. Rada imam svoje telo in dušo in vedno bolj se zavedam, da si zaslužita le najboljše. Enako si zaslužite tudi vi, zato z veseljem z vami delim svoje izkušnje. In prosim, ne ustrašite se, ko vidite krožnik, ki ste ga mogoče vajeni le iz restavracij ali fotografij. Verjamem, da vsakdo lahko pripravi čudovit obrok. Potrebujemo le nekaj sestavin, kanček kreativnosti in … ljubezen do kuhanja.

Tu pa sem tudi jaz, ki vam bom s svojimi recepti in nasveti skušala pomagati pri vašem kulinaričnem ustvarjanju zdravih in okusnih obrokov ter olajšati pripravo, da boste res uživali v kuhinji in kasneje ob mizi.

Verjemite mi, tudi zdravi obroki so lahko res odličnega okusa.

Lepo vas vabim, da se mi pridružite pri odkrivanju okusov !


Facebook
Twitter
Instagram
SOCIALICON